0 100 95 1

Test: Eva Solo Fireglobe - Beste budsjettgassgrill

Pent designet

Prisklasse: Budsjett Typ: Kulegrill Antall hovedbrennere: 3 Hovedbrennereffekt: 11 kW Type antenning: Ikke oppgitt Grillflatens bredde: 58 cm Grillflatens dybde: 58 cm Sidebord: Nei Termometer: Ja

Eva Solo Fireglobe er utstyrt med hele tre hovedbrennere, ikke helt vanlig for en grill i denne prisklassen. Ifølge produsenten skal grillen kunne nå en temperatur på mellom 330 og 360 grader, og den har også et innebygd termometer i lokket.

Den leveres også med et stekelokk, som ifølge produsenten skal sørge for at du får en varmlufteffekt i grillen. Grillens utforming gir en naturlig vindbeskyttelse, og bena er avtakbare for å lette oppbevaringen.

Lett å håndtere

I en test hos M3 får Fireglobe ros for sitt stilige design, høye kvalitetsfølelse og enkel håndtering. Testeren mener også at de tre brennerne gjør det enkelt å regulere temperaturen og grille både direkte og indirekte. Monteringen får også pluss på kanten, da testeren mener at den er raskt unnagjort.

Men selv om han mener at designet er stilig, spør testeren seg om det kanskje kan være litt anonymt. Han savner også avlastningsflater eller noe slags oppheng for redskap og andre ting. Alt tatt i betraktning blir den likevel vår testvinner for denne prisklassen.

  • Pent design
  • Tre brennere
  • Innebygd termometer
  • Ingen avlastningsflater
95

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - maj 2019
Experttest av 8 gasolgrillar