0 100 92 1

Test: Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector - Kan erstatte dagkremen din

Produkt: Solkrem Solfaktor: 50 Volum: 50 ml Forpakningstype: Pumpe Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Alle Anti-aging: Ja Vannbestandig: Nei

Dette produktet har hva Elizabeth Arden kaller DNA Enzyme Complex, som understøtter hudens egen reparasjonsevne. Det inneholder også et antioksidantkompleks som beskytter huden mot frie radikaler og forebygger hudens aldringstegn.

Videre er produktet fuktighetsgivende og har en nyanse som passer til alle hudtyper. Det er også utviklet for å tilføre huden glans. Det gir beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling, men er dessverre ikke vannbestandig. Det er imidlertid utformet for også å kunne fungere som en dagkrem.

Visse ingredienser kan påvirke miljøet

Dette produktet får ros i tester, blant annet fordi det fungerer både som dagkrem og som solbeskyttelse. En tester beskriver det også som lett å påføre, og at nyansen bør kunne passe de fleste. En annen tester mener at huden blir godt hydrert og myk, og at dette produktet fungerer som en god base for sminke.

På minussiden er det en tester som gir litt minus for at den inneholder såkalte sykliske silikoner, som kan ha en viss miljø- og helseeffekt.

  • Fungerer også som dagkrem
  • Fuktighetsgivende
  • Full UV-beskyttelse
  • Ikke vannbestandig
  • Dyr
  • Spørsmålstegn ved helse- og miljøpåvirkning
92

Disse testene har vi gjennomgått

Skin Beauty Nurse - augusti 2018
Experttest av Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector

Daisy Beauty - maj 2016
Experttest av Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector