0 100 90 1

Test: Electrolux WP71-265WT - Bærbar luftkondisjonering med både oppvarming og kjøling

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Bærbart klimaanlegg i premiumklassen Romareal: 18 m² Viftehastigheter: Ikke oppgitt Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 64 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 95,5 cm Størrelse (Bredde): 38,8 cm Størrelse (Dybde): 38,8 cm

Electrolux WP71-265WT er et eksempel på et litt mer avansert bærbart klimaanlegg som bruker moderne teknologi på en måte som ikke er helt vanlig for et klimaanlegg. En funksjon som skiller seg ut, er at du kan styre enheten eksternt fra smarttelefonen din via Electrolux` egen app. Klimaanleggenheten er sylindrisk og blåser luften oppover, noe Electrolux mener gir en bedre luftstrøm i rommet enn horisontal utblåsing.

Klimaanlegget leveres med et vindussett som bare skal ta 30 sekunder å installere. Fjernkontrollen har et pent design og er magnetisk, slik at det kan oppbevares oppå hovedenheten. Dette er dessverre ikke noe lite, bærbart klimaanlegg: det er nesten 1 meter høyt og tar en del plass i hjemmet. Det som er modellens største last, er at den muligens er for dyr for vanlig hjemmebruk.

Kjøperne har ikke mye negativt å si

De som har kjøpt dette bærbare klimaanlegget, er generelt fornøyd med det. Det beskrives som velfungerende, og det får også ros for at det har et lavt støynivå sammenlignet med enkelte andre modeller av klimaanlegg. Det har dessuten en varmefunksjon, så dette er et klimaanlegg som kan brukes hele året rundt.

Minuspunktene er ikke spesielt mange, men enkelte forteller om problemer med WiFi-tilkoblingen. En kunde, som ellers er veldig fornøyd med det, synes det er synd at det ikke kan styres med Google Home.

  • Mobil styring
  • Avfukting
  • Vindussett er inkludert
  • Dyr
90

Disse testene har vi gjennomgått

Electrolux
Kundrecensioner av Electrolux WP71-265WT