0 100 91 1

Test: Electrolux EXP26U338CW - Beste bærbare klimaanlegg i test

Et godt klimaanlegg med miljøvennlig kjølemedium

Kategori: Bærbart klimaanlegg i mellomklassen Område: 40 m² Viftehastigheter: 3 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 51 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 71 Størrelse (Bredde): 47.6 Størrelse (Dybde): 38.5

Electrolux EXP26U338CW er et pent designet, stilig klimaanlegg som ikke skal ødelegge boliginnredningen altfor mye. Den har et nedstrippet hus i hvitt, og øverst er det et svart kontrollpanel som ikke skal være spesielt vanskelig å forstå seg på. Den leveres med en fjernkontroll, slik at du ikke nødvendigvis trenger å bruke kontrollpanelet på selve enheten.

Dette klimaanlegget er i stand til å avkjøle områder på opptil 40 m², noe som gjør det egnet for leiligheter eller enkeltrom i et hus. Denne modellen bruker gassen R290 som kjølemedium (som er det vanligste for moderne klimaanlegg), og Electrolux mener den er betydelig mer miljøvennlig enn modeller som bruker R410A.

Ventilasjonsslangen trekker ned karakteren

Electrolux EXP26U338CW får generelt gode anmeldelser fra kjøperne. Den får blant annet ros for at den er mer stillegående enn enkelte andre modeller, og den får også pluss i margen for at de innebygde hjulene gjør den enkel å flytte på. Den vurderes også som brukervennlig, og kontrollpanelet er lett å forstå seg på.

Det får imidlertid litt kritikk for at det er klumpete, og løsningen med ventilasjonsslange verdsettes ikke av alle. Noen mener for eksempel at den ikke er optimal fra et allergisynspunkt, og noen opplever også at det fører til at varm luft lekker inn i rommet igjen. At det ikke finnes noe vindussett reduserer også inntrykket for noen.

  • Kjøler bra
  • Brukervennlig
  • Fjernkontroll
  • Iøynefallende ventilasjonsslange
  • Vindussett er ikke inkludert
91

Disse testene har vi gjennomgått

Webhallen
Kundrecensioner av Electrolux EXP26U338CW