0 100 82 1

Test: Electrolux EW6S5426E5 - En kompakt vaskemaskin som er perfekt for sommerhytta

Produkt: Vaskemaskiner Prisklasse: Mellomklasse Type: Frontmatet Energiklasse: F Kapasitet: 6 kg Lydnivå: 58 dB Sentrifugehastighet: 1 200 rpm Mål: 84,5 x 59,5 x 38 cm Vekt: 67,5 kg

Electrolux EW6S4526E5 er en vaskemaskin som kanskje passer aller best for deg som har et litt mindre bad, eller som bare vil ha hvitevarer som er så plasseffektive som mulig. Denne vaskemaskinen er nemlig bare 38 cm dyp, mens en "fullstor" vaskemaskin vanligvis er rundt 60 cm dyp.

Dette betyr at den ikke rommer like mye vask som enkelte andre modeller med et lignende prisbilde, og du får på det meste inn 6 kg tøy. Dette er kanskje ikke optimalt for husholdninger med flere enn to personer, men hvis du vasker ofte, trenger det ikke nødvendigvis å være et problem. Et pluss med denne modellen er at den er relativt stillegående med et lydnivå på 58 desibel.

Ellers har denne maskinen en funksjon som heter SensiCare, som har som formål å hindre at klærne vaskes for lenge og dermed redusere slitasje. Det finnes også et antiallergi-program og en funksjon som sørger for at eventuelt skyllemiddel alltid fordeles jevnt mellom plaggene.

Overraskende romslig
De som har kjøpt denne vaskemaskinen, er generelt veldig fornøyd med den. Fremfor alt uttrykkes det stor overraskelse om hvor mye vask man får plass til, til tross for den kompakte størrelsen. Lydnivået får også pluss i margen.

Det er ikke mange ting som senker vurderingen, men noen kjøpere uttrykker for eksempel en skuffelse over hvor lange vaskeprogrammene er, og det er også noen som synes at ledningen er altfor kort og dermed begrenser hvor du kan plassere maskinen.

  • Romslig trommel for størrelsen
  • Lavt lydnivå
  • Kompakt
  • Sannsynligvis for liten for en flerfamiliehusholdning
  • Programmene oppleves som lange
82

Disse testene har vi gjennomgått

Elgiganten
Kundrecensioner av Electrolux EW6S5426E5