0 100 84 1

Test: Electrolux EW2C3R71 - Beste kondenstrommel

Optimaliserer tørketiden automatisk

Type: Kondenstrommel Mating: Frontmatet Energiklasse: B Kapasitet: 7 kg Lydnivå: 67 dB Mål: 85 x 60 x 60 cm Vekt: 36 kg

Som enkelte andre tørketromler fra Electrolux bruker EW2C3R71 et system som kalles OptiSense, som blant annet detekterer mengden klær og hvor fuktige klærne er, for å optimalisere tørketiden. Dette gjør at tørketrommelen aldri går for lenge og dermed sparer energi.

Som med de fleste andre moderne tørketromler har du muligheten til enten å kjøre et automatisk program eller en bestemt tid. Du kan også utsette starten. Det følger med en slange som du kan bruke til å lede bort kondensvannet. Du kan også tømme vannbeholderen når den begynner å bli full. Dette sier trommelen i fra om, så du slipper å holde rede på det selv.

Noen kjøpere har problemer med tørkingen

De som har kjøpt denne tørketrommelen, er generelt fornøyd med den. De fleste synes den tørker klærne godt, og at installasjonen er lett å utføre. Den får også pluss i margen for den lave prisen.

Noen opplever imidlertid at denne modellen trekker mye strøm sammenlignet med andre modeller, og noen kunder har også problemer med at maskinen har en tendens til å avslutte programmet før all vasken er helt tørr. Noen etterlyser også et spesielt dunprogram for å tørke ting som jakker og dyner.

  • Lett
  • Elektronisk fuktsensor
  • Automatisk tømming av kondensvann
  • Lav energiklasse
  • Noen kjøpere opplever at den ikke alltid tørker helt tørt
84

Disse testene har vi gjennomgått

Elgiganten
Kundrecensioner av Electrolux EW2C32R71