0 100 90 1

Test: Electrolux ESL4510LO - Beste smale oppvaskmaskin

Fullstappet med smarte funksjoner

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Smal oppvaskmaskin Type: Integrert Kapasitet: 9 kuverter Lydnivå: 47 Energiklasse: A+ Justerbar overkurv: Ja Lengde (Mål): 81,8 cm Bredde (Mål): 44,6 cm Høyde (Mål): 55 cm Vekt: 32,35 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 9,9 liter

Electrolux er en maskin som er godt priset, og som også har en del smarte funksjoner. Maskinen har en funksjon som kalles AutoFlex, som automatisk justerer bruken av vann og oppvaskmiddel for hvert program, for lavere energi- og vannforbruk. Det er også mulig å utsette oppvasken i opptil 24 timer.

En smart funksjon er Beam-on-Floor, der maskinen projiserer et rødt lyssignal på gulvet når et program er i gang, og et grønt når det er ferdig. Signalet kan også blinke hvis det er noe feil på maskinen. Når tørkingen nesten er fullført, åpnes døren automatisk, noe som gir bedre tørking og energieffektivitet.

Maskinen har en funksjon for automatisk avslåing, som gjør at den slår seg av etter fem minutters inaktivitet, enten i forbindelse med programvalg eller etter at programmet er fullført. Programtiden kan halveres, men Electrolux advarer imidlertid om at tørkesultatet kanskje ikke blir det beste.

Ekstra tørt

Når det gjelder tørking, er det en funksjon som kalles XtraDry, som øker tørkeeffekten, men dette kan påvirke programmets lengde, hvor mye vann som forbrukes, og hvor mye vannet varmes opp. Dette kan medføre endringer i energieffektiviteten.

Kundetilfredsheten for denne oppvaskmaskinen er generelt veldig høy, og den får ros av kjøperne for et godt oppvaskresultat, og flere påpeker at lampen som viser om maskinen er ferdig kjørt, er en smart funksjon. Funksjonen for automatisk avslåing er også populær. Dette, sammen med den attraktive prisen, gjør at vi vurderer denne maskinen som den beste smale oppvaskmaskinen.

  • Projiserer programstatus
  • Automatisk avslåing
  • Ekstra tørkefunksjon
  • Lavere energiklasse enn mange av konkurrentene
90