0 100 94 1

Test: Electrolux EKM4 - Lar deg se hva du gjør

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 4,8 liter Effekt: 1000 watt Antall hastigheter: 10 Turbo/pulsfunksjon: Ja Størrelse (B): 36 cm Størrelse (H): 21 cm Størrelse (D): 37 cm Vekt: 9 kg

For at du helt sikkert skal kunne se hva du gjør når du bruker Electrolux EKM4, har maskinen innebygd LED-belysning som lyser opp bollen. Maskinen leveres med en sprutbeskyttelse til bollen, og også en visp, ballongvisp og eltekrok.

Motoren har en effekt på hele 1 000 watt, og det medfølger 2 boller – en på 2,9 liter og en på 4,8 liter. Det er 10 ulike hastigheter å velge mellom og også en pulsfunksjon. Maskinen er imidlertid relativt tung, med en vekt på 9 kg.

Lett å bruke, men ikke veldig rask

EKM4 får karakter 3 av 5 av Expressen. Testeren gir pluss i margen for den høye effekten, og for at den er lett å bruke med solide brytere. Hun liker også belysningen i bollen og sprutbeskyttelsens passform.

Testeren er imidlertid ikke like glad i prosedyren for å folde opp drivhodet, da dette er ganske tungt og må løftes for hånd. Hun synes også det er vanskelig å rengjøre under drivhodet, og hun reagerer også på at maskinen til tross for den høye effekten ikke er spesielt rask verken ved pisking av krem eller elting av deig.

Disse testene har vi gjennomgått

Expressen - december 2016
Experttest av fem hushållsassistenter