0 100 94 1

Test: Electrolux EKM4 - Lar deg se hva du gjør

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 4,8 liter Effekt: 1000 watt Antall hastigheter: 10 Turbo/pulsfunksjon: Ja Størrelse (B): 36 cm Størrelse (H): 21 cm Størrelse (D): 37 cm Vekt: 9 kg

For at du helt sikkert skal kunne se hva du gjør når du bruker Electrolux EKM4, har maskinen innebygd LED-belysning som lyser opp bollen. Maskinen leveres med en sprutbeskyttelse til bollen, og også en visp, ballongvisp og eltekrok.

Motoren har en effekt på hele 1 000 watt, og det medfølger 2 boller – en på 2,9 liter og en på 4,8 liter. Det er 10 ulike hastigheter å velge mellom og også en pulsfunksjon. Maskinen er imidlertid relativt tung, med en vekt på 9 kg.

Lett å bruke, men ikke veldig rask

EKM4 får karakter 3 av 5 av Expressen. Testeren gir pluss i margen for den høye effekten, og for at den er lett å bruke med solide brytere. Hun liker også belysningen i bollen og sprutbeskyttelsens passform.

Testeren er imidlertid ikke like glad i prosedyren for å folde opp drivhodet, da dette er ganske tungt og må løftes for hånd. Hun synes også det er vanskelig å rengjøre under drivhodet, og hun reagerer også på at maskinen til tross for den høye effekten ikke er spesielt rask verken ved pisking av krem eller elting av deig.

  • To medfølgende boller
  • Høy effekt
  • Belysning i bollen
  • Nokså tung
  • Oppleves som treg i en test
94

Disse testene har vi gjennomgått

Expressen - december 2016
Experttest av fem hushållsassistenter