0 100 89 1

Test: Electrolux EER77SSM - Multifunksjonell og god for dyrehår

Produkt: Støvsugere Type: Skaft Lydnivå: 79 dB Avtakbar håndenhet: Ja Filter: Vaskbart Ladetid: 5 timer Batteritid: 45 min Vekt: 2,46 kg

Electrolux EER77SSM er et såkalt 2-i-1-produkt, da det i tillegg til å kunne brukes til å støvsuge gulv har en avtakbar håndenhet. Denne kan for eksempel brukes til å støvsuge bordflater eller i sofaer og lenestoler. Den er også selvstående, noe som betyr at den kan stå oppreist selv når den ikke står i ladestativet.

For å lette støvsugingen har denne støvsugeren et såkalt 180° EasySteer-system, som innebærer at munnstykket har doble ledd i tilkoblingen til skaftet. Dette er gjort slik at skaftet skal kunne vinkles både til høyre og venstre, og gjøre det lettere å støvsuge for eksempel rundt bordben.

På skaftet er det et display som angir når det er på tide å lade støvsugeren. Hvis det vikler seg hår eller tråder inn i børsterullen, kan du fjerne dette ved å trykke på en bryter på munnstykket. Munnstykket er et såkalt Animal Care-munnstykke, som er utviklet for å ta opp dyrehår på en effektiv måte. Det har også LED-belysning foran.

Veldig fornøyde kunder
Kjøpernes vurderinger av denne støvsugeren er svært positive. Kundene mener blant annet at resultatet blir veldig bra, og enkelte forteller til og med at støvsugeren kan håndtere dyrehår på en god måte. At den er plasseffektiv og den smidige, avtakbare håndenheten får også mye ros.

En ting som kommenteres, er at den ikke bør brukes til å støvsuge mel, noe en kunde synes er irriterende.

  • Avtakbar håndenhet
  • Selvrengjørende børsterull
  • Selvstående
  • Liten støvbeholder
89

Disse testene har vi gjennomgått

White Away
Kundrecensioner av Electrolux EER77SSM

Elgiganten
Kundrecensioner av Electrolux EER77SSM