0 100 87 1

Test: Dyson V8 Absolute - Blant det beste man kan kjøpe, men det koster

Produkt: Støvsugere Type: Skaft Lydnivå: 82 dB Avtakbar håndenhet: Ja Filter: Vaskbart Ladetid: 5 timer Batteritid: 40 min Vekt: 2.6 kg


Dysons V8-serie har svært lite til felles med andre skaftstøvsugere når det gjelder design. I stedet for å ha støvbeholderen nede ved munnstykket, sitter den øverst på håndtaket, noe som gir den et litt snodig utseende. Dette er imidlertid ikke helt upraktisk, da hele den øvre delen kan tas av og brukes som håndenhet, uten at man trenger å bøye seg ned.

Dyson hevder at deres V8-motor har høyere effekt enn noen annen skaftstøvsuger på markedet, og de mener også at filteret i støvsugeren kan filtrere luften så godt at utluften er renere enn luften du selv puster. Batteriet varer i opptil 40 minutter, og støvsugeren går på full effekt helt til batteriet er tomt.

Hvis det skulle være områder i hjemmet ditt som er vanskeligere å rengjøre enn andre, kan man aktivere en maksmodus som gir ekstra sugekraft i opptil syv minutter. I tillegg til det vanlige munnstykket følger det med et munnstykke med myk vals, et motordrevet miniverktøy samt ytterligere tre tilbehør til forskjellige formål.
Støvsugeren lades i en veggmontert dokkingstasjon.

Kan måle seg med det meste
Trusted Reviews gir V8 Absolute høyest mulig vurdering og beskriver den ikke bare som en utmerket skaftstøvsuger, men også som en utmerket støvsuger samlet sett med en ytelse som kan konkurrere med mange konvensjonelle gulvstøvsugere.

Trusted Reviews var også veldig glad i forgjengeren V6 Absolute, men beskriver V8 Absolute som en klar forbedring. Blant annet mener de at tømmingen av støvbeholderen er klart mye bedre på den nyere modellen. De er også veldig fornøyd med batterilevetiden og funksjonen til det medfølgende tilbehøret.

Hvis det er noe de har å bemerke, er det at støvbeholderen, som bare rommer 0,5 liter, raskt blir full, spesielt hvis man har husdyr. Men siden det er så lett å tømme beholderen, mener de at dette er et mindre problem. De klager heller ikke på den høye prisen, men mener at produktet er verdt pengene.

  • Avtakbar håndenhet
  • Flere medfølgende tilbehør
  • Dyr
  • Liten støvbeholder
87

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - April 2019
Experttest av Dyson V8 Absolute

Trusted Reviews - mars 2019
Experttest av Dyson V8 Absolute