0 100 92 1

Test: Dyson Pure Hot+Cool - Effektiv luftrensing og mulighet for oppvarming

Produkt: Vifter Kategori: Gulvvifte premium Antall hastigheter: 3 Watt: 65 Kabellengde: 180 cm Oscillering: Ja Lydnivå: 59 dB Fjernkontroll: Ja

I likhet med enkelte andre viftemodeller fra Dyson kan Pure Hot+Cool ikke bare sirkulere luften i hjemmet, men kan også rense luften for forurensning. Ved hjelp av HEPA-filter og aktivt kull fjerner den 99,95 % av alle urenheter i luften, noe som er smart for eksempel for pollenallergikere.

Som navnet antyder, kan Pure Hot+Cool også spre varm luft, og den er såpass stillegående at den har blitt Quiet Mark-sertifisert. Den har en nattmodus der den bruker de mest stillegående innstillingene og også dimmer displayet. Den medfølgende fjernkontrollen er magnetisert og kan derfor enkelt festes til hovedenheten. Ved siden av fjernkontrollen kan den også styres med en mobilapp.

Gode testresultater

Samlet sett får Dyson Pure Hot+Cool høye karakterer av testere. M3 gir den mye ros for mobilappen og også for viftens gode luftrensingsevne og det faktum at viften kan styres med Amazon Alexa. Trusted Reviews gir et pluss for hvor stillegående den er, og for den velfungerende luftvarmingen.

M3 savner på sin side mulighet til å styre viften med Google Home, og de er ikke like imponert over lydnivået som Trusted Reviews, ettersom de synes at den høyeste vifteinnstillingen er litt vel høylytt. Testeren hos M3 synes også at filtrene er dyre. Trusted Reviews har som eneste minuspunkt at de savner flere kontroller på selve viften.

  • Utmerket luftrensing
  • Kan varme opp luften
  • Mobilstyring
  • Dyr
  • Dyre filtre
  • Få kontroller på selve viften
92