0 100 83 1

Test: Dyson Airwrap - Multistyler med høy pris

Type: Krølltang Automatisk avstengning: Nei Ledningslengde: 262 cm Makstemperatur: 150 grader Justerbar temperatur: Ja, i fire trinn Oppvarmingstid: Ikke oppgitt

Dyson Airwrap fungerer ikke bare som en krølltang, men den har en hel rekke tilbehør som gjør at den kan utføre forskjellige oppgaver. Den kommer blant annet med en varmebørste, en hårføner og krølltenger i to forskjellige størrelser. Denne tangen er litt annerledes enn mange andre krølltenger ved at den ikke bruker ekstreme temperaturer for å krølle håret.

Den bruker nemlig luft for å trekke til seg og rulle opp håret. Temperaturen overstiger aldri 150 grader, og dette kan man påstå er mer skånsomt mot håret enn å bruke veldig høye temperaturer for å oppnå de samme resultatene. Som mange andre Dyson-produkter er dette imidlertid et veldig dyrt produkt, og for noen kan det være vanskelig å rettferdiggjøre den høyere prisen.

Dyr og gir kanskje ikke det beste resultatet

Testresultatene for Dyson Airwrap er ganske gode, men testerne er ikke bare positive. Modellen får ros for at den er enkel å bruke, og for at tilbehøret er enkelt å bytte ut. Noen testere gir også pluss i margen for hvor godt den tørker fuktig hår.

Den høye prisen trekker imidlertid karakteren en del ned, og Cnet mener at dette er et produkt som velger form fremfor funksjon, da de føler at den ikke styler spesielt bra. T3 opplever at resultatet ikke varer veldig lenge og får medhold fra Trusted Reviews i at dette produktet ikke fungerer på alle hårtyper.

  • Tørker håret godt
  • Flere tilbehør
  • Enkel å bruke
  • Dyr
  • Tvilsomt resultat
  • Fungerer ikke på alle hårtyper
83

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - november 2019
Experttest av Dyson Airwrap

T3 - januari 2020
Experttest av Dyson Airwrap

Cnet - oktober 2018
Experttest av Dyson Airwrap