0 100 92 1

Test: Didriksons Björnen - Justerbar passform

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Budsjett Materialer: Polyamid Knepping: Glidelås Alder: 24–36 måneder Størrelser: 80–140 Pusteevne: 4 000 g/m²/24t Vannsøyle: 10 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

For at dressen skal kunne brukes i en lengre periode etter hvert som barnet vokser, har den såkalt Extend Size, som betyr at armer og ben kan forlenges. Hetten er også justerbar og kan tas helt av, og hvis du skulle ønske det, kan du ta av kun pelsen på hetten.

Passformen kan bedres ved justering av midjen, ermer og ben. Videre er dressen helt vind- og vanntett med tapede sømmer. Det er to store så vel som en liten lomme foran samt reflekser på både armer, ben og rygg.

Slitesterk, men puster kanskje ikke så godt

Didriksons Björnen blir testvinner i Testfaktas test av vinterdresser. Den får totalt 4 av 5, med særlig høye karakterer for blant annet vanntetthet og rivestyrke. Også Sportamore gir Björnen gode vurderinger, og de mener blant annet at den er lett å ta av barnet og gir god bevegelighet.

Sportamore gir også pluss i margen for den justerbare passformen. De har ikke noe negativt å bemerke på denne dressen, men den får derimot bare en middelmådig vurdering av Testfakta med hensyn til slitestyrke og pusteevne.

  • Justerbar passform
  • God vannmotstand
  • Bra plassering av reflekser
  • Lavere karakterer på slitestyrke og pusteevne
92

God pris hos: