0 100 93 1

Test: Dermalogica Solar Defense Booster - Naturlige ingredienser som pleier huden

Produkt: Solkrem Solfaktor: 50 Volum: 50 ml Forpakningstype: Pipette Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Alle Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Dette produktet inneholder planteekstrakt, grønn te, druefrøolje samt vitamin A, C og E, som motvirker tidlige tegn på aldring og gir huden glans. Det passer til alle hudtyper og påføres med en pipette. Den har fullgod beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling.

Solar Defense Booster inneholder såkalte oleosomer, som er naturlig forekommende kapsler som fungerer som mykgjørende ingredienser. De bidrar til å øke de aktive ingrediensene og gir en naturlig solbeskyttelse, noe som gjør produktet mer hudpleiende samtidig som det gir høy UV-beskyttelse.

Kan lekke på flyreiser

Den gjennomsnittlige kundevurderingen av dette produktet er veldig høy. Kjøperne roser kremen blant annet fordi den gir effektiv beskyttelse og er lett å smøre inn uten å bli klebrig. Den får også pluss i margen for sin gode UV-beskyttelse og for at den ikke tetter porene.

På minussiden er det noen som bemerker at den er dyr, da det er en liten flaske man får. Det er også flere kunder som har merket at flasken lekker noe ved korken i forbindelse med flyturer, til tross for at korken skal ha vært skudd på ordentlig.

  • God UV-beskyttelse
  • Lett å smøre inn
  • Fungerer på alle hudtyper
  • Noe dyr
  • Enkelte opplever lekkasje under flyreiser
93

God pris hos: