0 100 81 1
Prisklasse: Budsjett Wifi-standard: 802.11ac Trådløs sikkerhet: WEP, WPA, WPA2 Minne: 8 MB RAM: 64 MB Prosessor: 660 MHz Overføringshastighet: 1200 Mbps Frekvensbånd: 2 Brannmur: Ja USB: Ingen Antall LAN-porter: 4 Antall antenner: 4

Denne ruteren tilbyr det meste av teknologien man kan forvente av en ruter i denne prisklassen. Den har en prosessor på 660 MHz, overføringshastighet på 1200 Mbps, doble frekvensbånd (vanlig 2,4 GHz og 5 GHz) og fire LAN-porter.

Den har også fire antenner og støtte for wifi-standarden 802.11ac. Den mangler dessverre USB-porter, men har innebygd brannmur. Når det gjelder kryptering, har den støtte for WEP, WPA og WPA2. For å gjøre innstillinger kan du enten bruke en nettbasert tjeneste eller den tilhørende mobilappen.

Få ting å bemerke

DIR-842 får gode anmeldelser av PCMag. Testeren nevner den som en prisgunstig ruter og forteller at den har prestert godt i hastighetstester. Testeren mener også at installasjonen og styringen av ruteren er en veldig smidig og grei prosess.

Det eneste PCMag har å utsette på denne ruteren, er at den mangler USB-port, og at antennene ikke er avtakbare. Særlig det sistnevnte synes testeren er synd, da det betyr at det ikke er mulig å bytte til større antenner med større rekkevidde eller for den saks skyld skaffe nye hvis en antenne skulle bli ødelagt.

  • Dual band
  • Innebygd brannmur
  • God overføringshastighet
  • Ingen USB-port
  • Antennene kan ikke tas av
81

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

PC Mag - juli 2016
Experttest av D-Link DIR-842