0 100 92 1

Test: Cylinda DM 3158

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Oppvaskmaskin med standardbredde Type: Halvintegrert Kapasitet: 14 kuverter Lydnivå: 42 dB Energiklasse: A+++ Justerbar overkurv: Ja Lengde (Mål): 92 cm Bredde (Mål): 60 cm Høyde (Mål): 57 cm Vekt: 42 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 10 liter

Den billigste av oppvaskmaskinene med standardbredde i testen, men ikke fattig på funksjoner av den grunn. Dette er den eneste av de tre maskinene som er halvintegrert, noe som betyr at kontrollene for maskinen er plassert på fremsiden av døren i stedet for på den øvre kanten som på en helintegrert modell.

Maskinen har høyest mulige energiklasse (A+++) og en kapasitet på hele 14 kuverter. Dette er et klart pluss, da 13 kuverter er det vanligste i maskiner med standardbredden 60 cm. Den har også en egen bestikkhylle som ligger over den øvre kurven. Den øvre kurven har for øvrig separat spyling.

Automatisk avslåing

Det finnes også et variert utvalg av programmer, for eksempel et automatisk program, et intensivprogram for kasseroller samt et 30 minutter langt hurtigprogram. Det er også mulig å velge utvidet tørketid, forsinket start eller kjøring med halvfull maskin. Maskinen slår seg av automatisk.

Råd & Rön gir maskinen minus for lengden på oppvaskprogrammene, men desto bedre skussmål for ting som energiforbruk og kvalitetsinntrykk. Til tross for den lavere prisen når den ikke helt opp når det kommer til funksjoner, selv om det absolutt er en kapabel maskin.

  • Bra pris
  • God plass
  • Lange programmer
92

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - februari 2019
Test av 135 diskmaskiner