0 100 97 1

Test: Cub Cadet 526 HD SWE - Beste premiumsnøfreser

Flere gir og håndtaksvarme

Prisklasse: Premium Type: Tre-trinns Arbeidshøyde: 66 cm Arbeidsbredde: 58 cm Drivkilde: Bensin Effekt: 7,4 kW El-start: Ja Håndtaksvarme: Ja Kastelengde: 12 meter

Har du en tre-trinns snøfreser som denne, har du sammenlignet med en to-trinnsmodell en ekstra snøskrue som kan tygge i stykker snø eller isklumper, noe som ellers kan være vanskelig for ett- eller to-trinnsmodeller. For å kunne skreddersy drivet har den seks gir forover og to reversgir.

Cub Cadet 526 HD SWE har ellers innebygde frontlykter, en generøs arbeidsbredde og arbeidshøyde på henholdsvis 66 og 58 cm, elektrisk start og oppvarmet håndtak. Med mindre du arbeider på svært store flater, skal kastelengden på 12 meter være mer enn tilstrekkelig. Utkastet kan roteres 200 grader ved hjelp av en joystick.

Ikke alle er helt fornøyd

Denne modellen har en gjennomsnittlig vurdering fra kjøperne på 3,8 av 5. Kundene opplever blant annet at den er lett å montere, og at den starter med en gang. De oppvarmede håndtakene får også pluss i margen. Videre får maskinen ros for hvor lett den tygger gjennom både puddersnø og våt snø.

Det finnes imidlertid de som mener at maskinen absolutt ikke klarer større mengder våt snø i det hele tatt, og at dekkene har vanskelig for å få grep på noe annet enn flatt underlag. Noen uttrykker også skuffelse over byggekvaliteten, da maskinen enten hadde enkelte problemer allerede ved levering eller etter kortere tids bruk.

Samlet sett blir denne modellen likevel vår testvinner i premiumklassen.

  • Elektrisk start
  • Håndtaksvarme
  • Tre-trinns
  • Kundene er ikke enige om hvor godt den håndterer våt snø
97

Disse testene har vi gjennomgått

Home Depot
Kundrecensioner av Cub Cadet 526 HD SWE