0 100 94 1

Test: Coola Mineral Face Cucumber Matte Finish Moisturizer - Inneholder flere naturlige ingredienser

Produkt: Solkrem Solfaktor: 30 Volum: 50 ml Forpakningstype: Tube Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Fet, kombinert, normal Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Dette produktet inneholder antioksidanter og har anti-aging-egenskaper. Den passer til en rekke ulike hudtyper og virker fuktighetsgivende, og beskytter også mot UVA- og UVB-stråling. Den er godt egnet for en tur på stranden ettersom den er vannbestandig.

Videre inneholder dette produktet en rekke naturlige ingredienser. Nypefrøolje tilfører vitamin C, fukter huden og tilfører pleie til sensitiv hud. Planktonekstrakt fjerner urenheter, og sheasmør tilfører omega 6 og omega 9, og gjør huden myk og glatt.

Trenger fint inn i huden

Kjøperne gir generelt høye karakterer til dette produktet. Den får blant annet ros for at den har en fin tekstur, gir en fin overflate på huden, og for at den lukter godt. Fremfor alt får produktets finish pluss i margen fra mange, da det trenger raskt inn i huden og gir en fin, matt overflate.

På den andre siden er det en del som opplever at produktet etter en stund lagdeler seg i flasken, noe noen mener kan løses ved å riste flasken før bruk. Andre mener imidlertid at dette ikke hjelper. Det fortelles også at kremen ikke ser bra ut på mørkere hud, og en del kunder har fått allergiske problemer etter påføring.

  • Trenger godt inn i huden
  • Passer til flere hudtyper
  • Vannbestandig
  • Ikke optimal for mørkere hud
  • Enkelte kjøpere har fått allergiske problemer
  • Dyr
94