0 100 85 1

Test: Contigo Autoseal West Loop - Smart å ta med i bilen eller på toget

Prisklasse: Premium Volum: 0,47 liter Materiale: Rustfritt stål, plastkopp Varmebevaring: 5 timer Kuldebevaring: 12 timer Diameter: 7,8 cm Høyde: 20 cm Vekt: 350 g

Contigo Autoseal West Loop er litt annerledes enn de andre modellene i denne testen, da det er mer en slags termoskopp med to-go-fokus enn en mer "tradisjonell" termos. Den klarer ikke å holde temperaturer like lenge som andre termoser og holder seg varm i opptil fem timer og kald i opptil 12 timer.

Lokket har såkalt Autoseal-teknologi, der lokket skrus på, før du så drikker av koppen ved å trykke på en knapp. Hvis knappen ikke trykkes inn, skal lokket være tett. Lokket kan vaskes i oppvaskmaskin, men selve flasken må vaskes for hånd. Størrelsesmessig er West Loop utformet for å passe i de fleste koppholdere.

Lokket er vanskelig å montere sammen

Denne termosen får en del ros fra Top Ten Reviews. Testeren mener at lokkets funksjon gjør at den er lett å drikke fra, og mener at det er et veldig godt produkt for alle som vil ha med seg varm eller kald drikke på reisefot.

Det eneste testeren har å bemerke, er at lokket er noe komplisert å sette sammen. For å kunne rengjøre det skikkelig er det beste å demontere det før man legger det i oppvaskmaskinen, men testeren opplevde det som ytterst vanskelig å montere det igjen etterpå.

  • Fin to go-termos
  • Lett å drikke fra
  • Ikke like lang temperaturbevaring som andre termoser
  • Flasken kan ikke vaskes i maskin
85

Disse testene har vi gjennomgått

Top Ten Reviews
Experttest av Contigo Autoseal West Loop