0 100 85 1

Test: Comfee MPPH-08CRN7 - Et godt klimaanlegg til kontoret

Kategori: Bærbart klimaanlegg i mellomklassen Område: 28 m² Viftehastigheter: 2 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 62 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 70.3 Størrelse (Bredde): 35.5 Størrelse (Dybde): 34.5

Comfee MPPH-08CRN7 kan være et perfekt klimaanlegg hvis du trenger å kjøle ned en mindre leilighet eller ikke for store kontorlokaler. Det har en driftstemperatur som er justerbar mellom 17 og 35 grader, og det kan også avfukte luften om nødvendig.

Som med mange andre moderne, bærbare klimaanlegg, får du funksjoner som justerbar viftehastighet og innebygde hjul. Denne modellen har energiklasse A, som er i tråd med de fleste modeller på markedet i dag. Lydnivået er høyere enn hos visse konkurrenter – 62 dB – som imidlertid ikke er høyere enn normalt samtalenivå.

Oppleves som høylytt av enkelte

De fleste av de som har kjøpt dette klimaanlegget, er fornøyd. Det beskrives som enkelt å bruke og fullt tilstrekkelig for mindre områder. Fjernkontrollen får også pluss i margen, og flere kjøpere mener at man får mye for pengene.

Imidlertid er ikke alle helt enige om enheten er høylytt eller ikke. Noen synes den er fullt overkommelig, mens andre synes den er veldig støyende. Det medfølgende vindussettet får en viss kritikk, ettersom det bare fungerer for visse typer vinduer og iblant krever noen spesielle løsninger.

  • Kjøler bra
  • Fjernkontroll
  • Luftavfukting
  • Kan oppfattes som høylytt
  • Vindusettet kan være vanskelig å installere
85

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Comfee MPPH-08CRN7