0 100 82 1

Test: Cocraft SB46 - Smart el-drift

Prisklasse: Budsjett Type: Ett-trinns Arbeidshøyde: 46 cm Arbeidsbredde: 25 cm Drivkilde: Strøm Effekt: 1,8 kW El-start: Ja Håndtaksvarme: Nei Kastelengde: 10 meter

Ser du etter en liten, smidig maskin for lettere jobber? Da kan Cocraft SB46 være noe for deg. Den går på strøm, men batteriet er oppladbart, så du trenger ikke å drasse rundt på noen ledning eller bekymre deg for at den forsvinner inn i inntaket. På den måten er den like enkel å kjøre som en bensindrevet.

Kastelengden er god, og snøen kan kastes opptil 10 meter. Maskinen mangler håndtaksvarme, men det er ikke uvanlig for modeller med dette prisbildet. Arbeidsbredden er også typisk for prisklassen – 46 cm. Arbeidshøyden er 25 cm, noe som kan vært litt snaut i forhold til enkelte konkurrenter. Men som sagt er dette en maskin for lettere jobber.

Samlet sett fornøyde kunder

Kundenes vurderinger av denne modellen er generelt høye. Den får blant annet pluss for at den er lett å montere, og for at den er liten og lett. Den beskrives også som lett å kjøre, og flere beskriver seg selv som positivt overrasket over hvor godt den presterer.

None mener imidlertid at den er best egnet for flate underlag og da helst uten grus. Hjulene får også litt kritikk for at de er for små, noe som betyr at maskinen kan bli stående fast. Ved våt snø opplever noen også at man må skuffe unna det verste for hånd, siden maskinen ikke klarer slik type snø spesielt godt.

  • Oppladbart batteri
  • God kastelengde
  • God arbeidsbredde
  • Noe lav arbeidshøyde
82