0 100 87 1

Test: Cloud Nine The Airshot - Ikke altfor høylytt, men tung

Produkt: Hårfønere Kategori: Premiumhårføner Varmenivåer: 3 stk. Hastigheter: 2 stk Effekt: 2000 W Ledningslengde: 270 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Ja

Cloud Nine ble grunnlagt så sent som i 2009, men er likevel en veletablert produsent av stylingverktøy med høy kvalitet. En av grunnleggerne er Robert Pawls, som også var en av grunnleggerne av ghd. Prisklassen og måten produktet er bygget på, gjør ghd til en av Cloud Nines største konkurrenter.

The Airshot er bygget med keramiske varmeelementer som er mineral- og vitaminberiket, noe som i følge Cloud Nine skal være veldig pleiende for håret. Den har også en ioniseringsfunksjon som motvirker statisk elektrisitet og gir håret glans.

Den har to knapper på siden av håndtaket, en for temperatur og en en for hastighet. Det sitter også en knapp foran på håndtaket for kaldluft. To munnstykker følger med på kjøpet, men dessverre inngår ikke noe volummunnstykke. Dette selges separat. Dette er også en veldig tung hårføner som veier drøyt 1,7 kg. Ledningen har en god lengde på 270 cm.

Testerne liker den

Good Housekeeping Institute har testet The Airshot og gir den høye karakterer. Det de liker best, er at den ikke er så høylytt, at knappene er enkle å betjene, og at hårføneren ikke blir for varm. Den ytre temperaturen ligger på mellom 85 og 107 grader, og det anser Good Housekeeping Institute som godkjent.

De synes imidlertid ikke at The Airshot er helt feilfri. Blant annet reagerer de på at den føles tung, noe som er forståelig med tanke på den nevnte vekten. Denne hårføneren har også en LED-lampe som indikerer temperatur, men testerne synes ikke denne fungerte særlig bra, så det var ikke så mye hjelp i den.

  • Enkel å bruke
  • God lengde på ledningen
  • Stillegående
  • Følger ikke med volummunnstykke
  • Tung
87

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - mars 2017
Experttest av Cloud Nine The Airshot