0 100 84 1

Test: Clatronic CL 3672 - Smart enhet med justerbar timer

Kategori: Bærbart klimaanlegg i mellomklassen Område: 19 m² Viftehastigheter: 2 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 65 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Ja Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 68 Størrelse (Bredde): 28 Størrelse (Dybde): 33

Med Clatronic CL 3672 får du tre forskjellige funksjoner: vifte, kjøling og avfukting. Viften har to forskjellige hastigheter, og enheten kan sirkulere 380 m³ luft i timen. Hvis du vil kunne kjøre klimaanlegget mens du ikke er hjemme og kan slå det av, kan du stille inn en timer på opptil 24 timer.

Denne modellen har ikke innebygd luftrensing, men det er to støvfiltre som enkelt kan tas ut når det er på tide å skifte dem ut. Den varme luften ledes ut gjennom et vindu med en ventilasjonsslange, og for en smidigere og penere installasjon kommer den med et vindussett.

Kjøler bra, men vindussettet kan være vanskelig å installere

I det store og hele er de som har kjøpt dette klimaanlegget, fornøyd med hvor godt det kjøler, men i noen tilfeller ser det ikke ut til ikke å ha kunnet redusere temperaturen lavere enn til 24 grader under visse forhold. Det beskrives også som lett å forstå seg på.

Noen av luftkondisjoneringsfunksjonene blir imidlertid ikke like godt mottatt. For eksempel blåser den ut luften skrått fra siden, i stedet for rett fram, noe som forvirrer mange av kjøperne. Det medfølgende vindussettet forårsaker også en viss frustrasjon, så det oppleves som vanskelig å montere (i kombinasjon med en komplisert bruksanvisning).

  • Fjernkontroll
  • Timer
  • Inkludert vindussett
  • Vindussettet oppleves som vanskelig å installere
84

Disse testene har vi gjennomgått

Netonnet
Kundrecensioner av Clatronic CL 3672