0 100 90 1

Test: Cera CeraWand Ceramic - Pent design og godt resultat

Produkt: Krølltang Type: Konisk tang Automatisk avstengning: Ikke oppgitt Ledningslengde: 300 cm Makstemperatur: 210 grader Justerbar temperatur: Ja Oppvarmingstid: 15 sekunder

CeraWand er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser: 9–19 mm, 13–26 mm, 19–32 mm og 25–38 mm. Dette er veldig praktisk for brukeren, da det gir mer valgfrihet med tanke på hvordan du vil style håret ditt. Den trenger bare 15 sekunder på oppvarmingen, og du kan velge mellom en rekke temperaturer i området 80–210 grader.

Den har en stilrent, svart design med en innebygd støtte som gjør at du for eksempel kan legge den på en bordplate mens den er varm, uten risiko for å brenne noe. Den har også en virkelig lang ledning på tre meter. Temperaturen vises på et digitalt LCD-display.

CeraWand har fått gode anmeldelser fra testere. En tester mener at dette er den første krølltangen hun har brukt som faktisk fungerer, og en annen trekker den fram som luksuriøs og behagelig å holde i. Sistnevnte mener imidlertid at det hadde vært bra med en anelse høyere makstemperatur for et enda bedre resultat.

Hvor godt fungerer den på kort hår?

De som har kjøpt CeraWand, er generelt veldig fornøyd med den, og gjennomsnittskarakteren hos Nordic Feel er 4,5 av 5. Kundene opplever tangen som veldig enkel å bruke og synes at resultatet ble veldig bra. Den raske oppvarmingen og den lange ledningen får også ros fra kjøperne.

De som var mindre fornøyd, reagerte på at den ikke fungerte like bra på kortere hår, da det med kortere hårlengde ble vanskelig å få håret til å feste seg i tangen. Noen med tykkere hår synes det var vanskelig å få til krøllene, og noen synes det var fort gjort å brenne seg.

Denne krølltangen blir vår testvinner blant de koniske tengene, blant annet takket være det gode sluttresultatet, mengden funksjoner og det faktum at den kan kjøpes i flere størrelser.

  • Finnes i flere størrelser
  • Lang ledning
  • Rask oppvarming
  • Noen kjøpere synes ikke den fungerer så bra på kort hår
90

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

NordicFeel - juni 2016
Experttest av Cera CeraWand

Skönhetsredaktörerna - december 2014
Experttest av Cera CeraWand

NordicFeel
Kundrecensioner av Cera CeraWand