0 100 90 1

Test: Cera CeraCurly - Rikelig med temperaturvalg

Produkt: Krølltang Type: Krølltang Automatisk avstengning: Ja, 60 min Ledningslengde: 300 cm Makstemperatur: 200 grader Justerbar temperatur: Ja, i tretti trinn Oppvarmingstid: 60 sekunder

CeraCurly fra Cera er stilrent designet i helsvart, og avhengig av hårtypen din og hvordan du vil style håret, er det fire forskjellige størrelser å velge mellom. De to tynneste er på henholdsvis 19 og 16 mm, mens de større er på henholdsvis 25 og 38 mm i diameter.

CeraCurly har hele tretti forskjellige temperaturinnstillinger mellom 120 og 200 grader, som man stiller inn ved å vri på et lite hjul. Oppvarmingen er unnagjort på ett minutt. Ledningen har en sjenerøs lengde på hele tre meter.

De som har kjøpt denne krølltangen, er veldig fornøyd med hvor godt den presterer, og den fremheves blant annet som lett å håndtere. Noen mener også at den er et godt alternativ dersom du vil ha en billig krølltang som du bare trenger å bruke nå og da. Den får også pluss for den lange ledningen. Det kan imidlertid ta litt tid å lære seg hvordan krølltangen fungerer.

  • Mange temperaturinnstillinger
  • Lang ledning
  • Noen mener at håndteringen tar litt tid å lære seg
90

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Lyko
Kundrecensioner av Cera CeraCurly

Cocopanda
Kundrecensioner av Cera CeraCurly