0 100 83 1

Test: Candy CDP 2D947W-86 - En oppvaskmaskin som generelt får jobben gjort

Kategori: Smal oppvaskmaskin Type: Integrert Kapasitet: 9 kuverter Lydnivå: 47 dB Energiklasse: A++ Justerbar overkurv: Ja Lengde (Mål): 85 cm Bredde (Mål): 45 cm Høyde (Mål): 57 cm Vekt: 38 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 9 liter

Candy CDP 2D947W-86 kan kanskje beskrives som en oppvaskmaskin som gjør det den skal, uten å skille seg ut. Den har de fleste av funksjonene man kan forvente seg av en smal oppvaskmaskin i denne prisklassen, for eksempel justerbar overkurv og plass til ni kuverter.

Den har syv forskjellige programmer, og det er også en hurtigknapp som forkorter programmet hvis du har det travelt. Det er også mulig å utsette starten med opptil 24 timer. Blant programmene er det et økoprogram, et spesielt program for glass og et intensivprogram for hardt tilsmusset oppvask.

Vanskelig å få plass til enkelte typer oppvask

Ikke alle som har kjøpt denne oppvaskmaskinen, er helt fornøyd. Generelt mener de fleste at det er en god maskin som gjør det den skal, og at den gir mye for pengene. Når det gjelder vaskeresultatet, berømmes den hovedsakelig for hvordan den håndterer normalt skitten oppvask.

Den får derimot kritikk for at den ikke klarer for eksempel gryter med inngrodd smuss, og noen har også problemer med å romme dype tallerkener og skåler på en god måte, samt lengre kjøkkenkniver.

  • God energiklassifisering
  • Hurtigprogram
  • Vanskelig å få plass til skåler og dype tallerkener
83

Disse testene har vi gjennomgått

Elgiganten
Kundrecensioner av Candy CDP 2D947W-86