0 100 79 1

Test: Candy CDCP 8/E - Rommer forholdsvis mye oppvask

Kategori: Benkoppvaskmaskin Kapasitet: 8 kuverter Lydnivå: 51 dB Energiklassifisering: A+ Justerbare kurver: Nei Lengde (Mål): 44 cm Bredde (Mål): 55 cm Høyde (Mål): 50 cm Vekt: 26 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 8 liter

Til å være en benkoppvaskmaskin (med det kompakte formatet dette ofte innebærer) har Candy CDCP 8/E plass til nokså mye oppvask. Det vanligste er at en benkeoppvaskmaskin har plass til seks kuverter, men denne modellen har plass til åtte – ikke helt dumt hvis du for eksempel har middagsselskap.

Det er dessverre ikke mulig å heve og senke overhyllen, noe som reduserer fleksibiliteten noe, men dette er på den annen side ikke uvanlig for en benkoppvaskmaskin. Lydnivået er på beskjedne 51 dB, og energiklassifiseringen er A+ – heller ikke dette noe uvanlig for en benkoppvaskmaskin.

Har problemer med kjeler

Denne modellen får beskjedne vurderinger hos Råd & Rön. Det den får mest ros for, er hvor godt den vasker og tørker bestikk og kopper på hovedprogrammet (på økoprogrammet blir karakteren noe lavere). Også tallerkener vaskes og tørkes godt, og døren vurderes som enkel å håndtere. Pluss i margen også for bruksanvisningen og kvalitetsinntrykket.

Dessverre får CDCP 8/E direkte dårlige vurderinger på noen områder, for eksempel vasking og tørking av kjeler på både hovedprogrammet og økoprogrammet. Også tørkingen av plastbokser får dårlig vurdering, og det samme gjør vannforbruket og oppvaskprogrammets lengde.

  • Plass til åtte kuverter
  • Lavt støynivå
  • God energiklassifisering
  • Ingen justerbar overkurv
  • Dårlig oppvask av kjeler
  • Lange programmer
79

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön
Test av 135 diskmaskiner - februari 2019