0 100 93 1

Test: Braun ThermoScan 7 IRT6520 - Beste øretermometer

Justerbar etter alder

Produkt: Febertermometer Måleområde: Øre Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 9 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 37 °C Maks. temp: 40 °C

For å gjøre målingen mer nøyaktig har Braun ThermoScan 7 et såkalt Age Precision-system, der det er mulig å velge "pasientens" alder i tre forskjellige trinn – under 3 måneder, mellom 3 og 36 måneder og over 36 måneder. Dette er praktisk, da normaltemperaturen varierer avhengig av alder. Termometeret lagrer de siste 9 målingene.

Når målingen er fullført, piper termometeret og viser med et fargekodesystem om temperaturen betyr feber eller ikke, ved at displayet blir grønt, gult eller rødt. Spissen på termometeret oppvarmes for å gi en så nøyaktig en temperatur som mulig, og termometeret viser med lyd- og lyssignaler om du har satt det riktig i øret.

Kjøperne er fornøyd

Dette termometeret har en høy gjennomsnittsvurdering basert på et stort antall kundeanmeldelser. Det får blant annet ros for at det er enkelt og raskt å bruke, og minnefunksjonen får også pluss i margen, da det gjør det enkelt å se om temperaturen utvikler seg i riktig retning eller ikke.

På minussiden er det noen som synes det er synd at termometeret ikke kan huske hvilken aldersinnstilling du brukte sist, og at det ikke er mulig å slå av ferdigsignalet. En del kjøpere rapporterer også at termometeret gir feil og svært varierende verdier. Det er imidlertid enkelte som siden har fått et nytt eksemplar som har fungert slik det skal.

Dette termometeret blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Aldersinnstillinger
  • Minnefunksjon
  • Feberalarm
  • Ferdigsignalet kan ikke slås av
93

Beste pris hos: