0 100 96 1

Test: Braun Silk-épil 9 SkinSpa SensoSmart 9-980 - Beste premium-epilator

Flaggskipmodell med en mengde tilbehør

Prisklasse: Premium Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 40 Korteste lengde: 0,5 mm Antall tilbehør: 13 Batteritid: 50 min Laddtid: 120 min Våt bruk: Ja Belysning: Ja

Silk-épil 9 9-961 hører til Brauns flaggskiplinje når det gjelder epilatorer, og den er utrustet deretter. Den har hele 13 forskjellige tilbehør, for eksempel et barberhode, en dyptrengjørende børste, en hudkontakthette og en separat trimmer. I tillegg har epilatorhodet såkalt Micro-grip-teknologi for tilgang til selv de korteste hårstråene.

Den har også innebygd belysning, to hastighetsinnstillinger og et fleksibelt hode. Selvfølgelig er den også vanntett og egnet til bruk i badekar og dusj. Hodet har dessuten to innebygde massasjeruller.

En favoritt blant kundene

Kundevurderingene for denne epilatoren på Amazon er generelt veldig positive. Blant annet opplever kundene at den tar selv de korteste hårstråene og gir et godt resultat, selv om det ikke er helt smertefritt. Den store mengden tilbehør gir også et pluss i margen, men enkelte mener imidlertid at det kan være vanskelig å vite hvilket tilbehør som er best til hva.

Braun sier at resultatet skal vare i opptil fire uker, men mange kjøpere mener det aldri holder så lenge, og at to til tre uker er vanligere. Og selv om de fleste er fornøyd med resultatet, mener noen at man må bruke flere drag for å få med seg alle hårstråene.

  • Masse tilbehør
  • Våt bruk
  • Gode resultater
  • Noen kunder opplever at resultatet ikke varer så lenge de hadde ønsket
  • Det kan være nødvendig med flere drag for å få med seg alle hårstråene
96

God pris hos: