0 100 96 1

Test: Braun Silk-épil 7 7-561 - Beste mellomklasse-epilator

Utmerket epilator med mye bra tilbehør

Produkt: Epilator Prisklasse: Mellan Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 40 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 5 Batteritid: 40 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Denne epilatoren plasserer seg midt i Brauns produktlinje, både når det gjelder pris og funksjonalitet, men har likevel en del smarte funksjoner. Den har såkalt Micro-grip-teknologi for å få tilgang til selv de korteste stråene og SoftLift Tips for å få tilgang til flate hår.

Epilatorhodet er fleksibelt for å tilpasse seg kroppens konturer og har to massasjeruller som gjør epileringen mer behagelig. Den kan brukes i badekaret eller i dusjen, da den er helt vanntett, men den kan ikke brukes i det hele tatt hvis ladeledningen sitter i.

Denne epilatoren er også nokså sjenerøs på tilbehørssiden. Det følger blant annet med fem forskjellige hoder og tillegg, blant annet et barberhode og et trimmerhode, samt en rengjøringsbørste og en oppbevaringsveske.

Fungerer bra for hårfjerning på de fleste steder
Being Hairless har vurdert denne epilatoren og beskriver den som lett og ikke altfor høylytt. De synes også det er veldig praktisk med det medfølgende trimmerhodet. Denne epilatoren har medfølgende tillegg for å fjerne hår fra for eksempel ansiktet og underarmene, noe Being Hairless mener fungerer bra.

Videre mener Being Hairless at denne epilatoren fungerer veldig bra selv på fuktig hår, og de synes samlet sett at dette er en veldig god epilator. De gir den ros for det praktiske tilbehøret og gir den også veldig høye karakterer.

Samlet sett betyr alt dette at vi anser dette for å være den beste mellomklasse-epilatoren.

  • Mye bra tilbehør
  • Vanntett
  • Stillegående
  • Kan ikke brukes med ledningen tilkoblet
96

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - November 2016
Experttest av Braun Silk-épil 7 7-561r

Being Hairless
Experttest av Braun Silk-épil 7 7-561