0 100 90 1

Test: Braun Silk-épil 3 3270 - Beste budsjett-epilator

Gode funksjoner for pengene

Produkt: Epilator Prisklasse: Budsjett Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 20 Korteste lengde: 0,5 mm Antall tilbehør: 2 Strømforsyning: Ledning Våtanvändning: Nej Belysning: Ja

Brauns Silk-épil 3-serie er Brauns mest grunnleggende og lavest prisede epilator. Men til tross for prisen har den en del funksjoner og tilhørende tilbehør som enkelte andre konkurrenter i denne prisklassen ikke kan skryte av.

Denne epilatoren har nemlig innebygd belysning, noe som ikke er vanlig for denne prisklassen i det hele tatt, og den kommer også med to ekstra hoder: et hode som gjør epilatoren til en barbermaskin, samt et trimmerhode. Selve apparatet kan imidlertid ikke brukes under våte forhold med noen av de tre hodene.

Silk-épil 3270 har 20 pinsetter som kan ta strå ned til 0,5 mm, og ifølge Braun skal resultatet vare i opptil fire uker. Den har to forskjellige hastighetsinnstillinger, og epilatorhodet har to massasjeruller som stimulerer og reduserer ubehag under epileringen. Såkalte SoftLift Tips løfter opp flate hår slik at pinsettene kommer til dem.

Drives med lang ledning
Review Loft beskriver denne modellen som et av de beste alternativene når det kommer til grunnleggende, prisgunstige epilatorer. De synes at den yter veldig bra og berømmer den for SoftLift-funksjonen og hvordan de to forskjellige hastighetsinnstillingene fungerer.

Silk-épil 3270 får også et pluss i margen for den innebygde belysningen og for massasjerullene i epilatorhodet. Review Loft beskriver den som liten og lett, og at den ligger godt i hånden. Det eneste minuset de nevner, er at den drives med ledning, selv om de beskriver ledningslengden som sjenerøs. Den blir også vår testvinner i denne prisklassen.

  • Innebygd belysning
  • Godt tilbehør
  • Relativt få pinsetter
90

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Review Loft - juli 2018
Recension av sex epilatorer