0 100 85 1

Test: Braun Silk-épil 3 3-420 - En velfungerende epilator med få tilbehør

Prisklasse: Budsjett Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 20 Korteste lengde: 0,5 mm Antall tilbehør: 1 Strømforsyning: Ledning Våt bruk: Nei Belysning: Ja

Dette er en epilator fra Brauns 3-serie med nedskalerte epilatorer, men som likevel har en del praktisk funksjonalitet. Mange av funksjonene er gjenkjennelige fra andre modeller i samme serie, men denne modellen har ikke like mye medfølgende tilbehør som enkelte andre.

Du får for eksempel ikke med noen ekstra hoder til denne epilatoren, men det inngår en såkalt bikinitrimmer og også en rengjøringsbørste. Som mange andre epilatorer i denne prisklassen drives den med ledning snarere enn med oppladbart batteri.

Hodet er utstyrt med 20 pinsetter, noe som ikke er uvanlig for en budsjettepilator. Det finnes imidlertid enkelte modeller i denne prisklassen som har 40 pinsetter på hodet. Hodet har også to massasjeruller og såkalte SoftTips på hodet som hjelper til med å løfte hårstråene opp fra huden.

Vurderes som høylytt

Denne epilatoren får blandede vurderinger fra kjøperne. Blant plusspunktene er at den generelt fungerer veldig bra uten å lugge, og den innebygde belysningen får også pluss i margen. Ledningslengden anses også som god.

Noen kjøpere mener imidlertid at epilatoren er ganske støyende, og noen liker heller ikke mangelen på medfølgende reiseetui. Noen gir minus for at resultatet bare varer i to uker, og fordi epilatoren ikke er optimal å bruke på knær og albuer.

  • Fungerer bra
  • Innebygd belysning
  • Færre pinsetter enn enkelte konkurrenter
  • Få medfølgende tilbehør
85

God pris hos: