0 100 90 1

Test: Braun Satin Hair 1 Style&Go HD130 - Beste reisehårføner

God ytelse til tross for størrelsen

Produkt: Hårfønere Kategori: Reisehårføner Varmenivåer: 2 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 1200 W Ledningslengde: 180 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Ja

Braun Satin Hair 1 Style&Go HD130 er en liten og kompakt hårføner som gjør jobben for en billig penge. Er du ute etter en liten og lett hårføner du kan ha med på reise, og som ikke skal utføre noen avanserte oppgaver, kan denne være en å vurdere.

Den har to kombinerte hastighets- og varmenivåer. Standarden på spenningen i strømuttaket på veggen kan variere etter hvilket land du er i, så på denne hårføneren finnes det en bryter som kan stilles inn til enten 120 eller 220 volt (sistnevnte er standarden i Europa, Asia og Afrika).

Det følger med ett munnstykke. Ledningen er 180 centimeter lang, noe som er kort om du sammenligner med andre hårfønere, men ikke uvanlig for en resiehårføner. Håndtaket er foldbart. Style&Go HD130 har en ioniseringsfunksjon som gir håret mer glans etter føning, og som motvirker statisk elektrisitet.

Kanskje ikke optimal hvis du har langt hår

Good Housekeeping Institute har testen denne hårføneren og gir den generelt høye karakterer. De liker at håndtaket et foldbart og opplever føneren som veldig kompakt når den er sammenlagt. De syntes også den presterte bra med tanke på at det var den letteste hårføneren de testet.

De bemerket imidlertid at den ikke fungerer så veldig bra på tykkere hår, men på kortere hår ble resultatet desto bedre, og håret fikk et glatt og glanset resultat. Videre syntes de at munnstykket ble litt for varmt, og at ledningen var noe for kort.

Totalt sett er det likevel denne hårføneren som blir testvinner – den har alle funksjonene en kan forvente, og den får gode karakterer i tester.

  • Lett
  • Kompakt
  • Justerbar spenning
  • Testpersoner opplever at den ikke fungerer så bra på langt hår
90

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - mars 2016
Experttest av Braun Satin Hair 1 Style&Go HD130