0 100 89 1

Test: Braun Oral-B Pro 3000 - Billig tannbørste med bra funksjonalitet

Produkt: Elektrisk tannbørste Prisklasse: Budsjett Børsteinnstillinger: 3 Batteritid: 1 uke Rotasjoner per min: 8 800 Børstehoder inkludert: 2 Timer: Ja Trykksensor: Ja Innebygd display: Nei

Denne tannbørsten kan være et alternativ for deg som ønsker en billig el-tannbørste som ikke er strippet for funksjoner. Den har tre forskjellige pusseinnstillinger, noe som ikke er selvsagt i denne prisklassen, og det følger til og med et ekstra børstehode. Øverst på håndtaket har den også en lampe som lyser når du trykker børsten for hardt mot tennene.

Akkurat slik som mange andre el-tannbørster, har den en timer på 2 minutter og markerer hvert 30. sekund. Den har 3 ulike pusseinnstillinger: Standard Clean, Sensitive og Gum Care Man velger mellom disse ved å trykke på av/på knappen. Det betyr samtidig at du er nødt til å trykke tre ganger på samme knapp for å skru av tannbørsten.

Overrasker med batteritiden

Moo.Review – en annen engelsk nettside som driver med produkttesting – har testet denne tannbørsten og gir den høye karakterer. Blant annet gir de den skryt for det enkle designet, med kun en knapp for av/på og de tre ulike pusseinnstillingene. Testeren mener at det er en ganske lang tannbørste, men at den likevel ligger godt i hånden.

Ifølge Braun skal batteriet holde i omtrent en uke, men for testeren varte det i hele ti dager før det døde (han nevner samtidig at grunnen til at det varte så lenge, kan være at børsten var helt ny). Han er imidlertid ikke helt fornøyd med trykksensoren, da han opplever å måtte trykke ganske hardt før den varsler fra. Samlet sett er dette et produkt som han varmt anbefaler.

  • Flere pusseinnstillinger
  • Pusser bra
  • Bra batteritid
  • Flere mener at trykksensoren ikke er like følsom som den burde være
89

Disse testene har vi gjennomgått

Moo.Review - september 2018
Experttest av Braun Oral-B Pro 3000