0 100 94 1

Test: Braun Oral-B Genius 9000 - Best i test

Stilig og fullpakket med funksjoner

Produkt: Elektrisk tannbørste Prisklasse: Mellom Børsteinnstillinger: 6 Batteritid: 2 uker Rotasjoner per min: 10 500 Børstehoder inkludert: 4 Timer: Ja Trykksensor: Ja Innebygd display: Ja

Håndtaket er stilig designet og har flere funksjoner enn hva som ellers finnes på billigere modeller fra Oral-B. Den har LED-lys i håndtaket, og du får den i flere forskjellige farger. Lyset kan du også stille inn, med tolv forskjellige farger å velge mellom.

Børsten har en knapp for å skru den av og på, og en annen for å velge mellom de seks ulike pusseinnstillingene. På håndtaket er det også et innebygd display som viser hvilken pusseinnstilling du bruker, batterinivå og hvorvidt bluetooth er koblet til. Bluetooth brukes for å koble børsten opp mot en mobilapp som blant annet viser hvor lenge du har pusset.

Medfølgende tilbehør er fire børstehoder, en holder for børstehodene, en lader, en mobilholder og et etui. Etuiet har en fiffig utførelse og kan kobles i strømuttaket i veggen slik at du kan lade børsten mens den ligger i etuiet. Du kan også lade telefonen din i etuiet, og det fungerer også som en holder for telefonen.

Smart etui

Genius 9000 får toppkarakter av nettsiden Expert Reviews, som blant annet gir pluss for et utmerket pusseresultat og meget bra batteritid. Ifølge produsenten skal batteriet holde i 12 dager, mens det under testingen varte i nesten 16 dager.

Testeren nevner at den tilhørende mobilappen har en del smarte funksjoner og forteller blant annet at man kan bruke kameraet på telefonen for å følge med på hvor du har pusset. Han opplever imidlertid at dette ikke fungerer helt og holdent og tror at folk flest kommer til å bli lei av å bruke appen etter hvert.

De medfølgende børstehodene (samt Oral-Bs utvalg på børstehoder generelt) får mye ros, men testeren er litt usikker på hvor mye forskjell det faktisk er på de forskjellige pusseinnstillingene. Han liker derimot designet på børsten og etuiets funksjonalitet veldig godt. Samlet sett er dette en veldig bra og velfungerende tannbørste som er vel verdt prisen, og som er vår testvinner i denne prisklassen.

  • Display
  • Smart etui
  • Seks ulike pusseinnstillinger
  • Mobilappen fungerer ikke alltid slik den skal
94

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - April 2019
Experttest av Braun Oral-B Genius 9000

Expert Reviews - november 2018
Experttest av Braun Oral-B Genius 9000