0 100 89 1

Test: Braun NTF 3000 - Lett å ta med seg

Produkt: Febertermometer Måleområde: Panne Minnefunksjon: Nei Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 34 °C Maks. temp: 42 °C

Braun NTF 3000 måler temperaturen på under to sekunder. For å gjøre det hele ekstra tydelig blir displayet enten grønt, gult eller rødt avhengig av temperaturen. Det er mulig å måle enten ved å holde termometeret fem centimeter fra huden eller ved å holde det rett mot huden. Sistnevnte anbefales hvis du skal måle temperaturen på deg selv.

Hvis du for eksempel skal måle temperaturen på et sovende barn, er det en bryter på siden som demper ferdigsignalet. I slike tilfeller kan det også hende at målingen utføres i et mørkt rom, og NTF 3000 har da et bakgrunnsbelyst display som kan leses av under alle lysforhold. Dessverre mangler det minnefunksjon.

Brukervennlig og nøyaktig

Dette termometeret vurderes til 4,7 av 5 av Made for Mums. Hun liker at det er lett og lett å bære med seg, og at det måler temperaturen veldig raskt og er lett å bruke. Testeren gir det også ros for målingsnøyaktigheten.

Hun observerer imidlertid en forskjell på 0,1 grader mellom det å måle rett mot huden og å måle kontaktløst. Hun mener også at det er noe komplisert å måle temperaturen på et barn som ikke helt vil sitte stille, selv om hun ikke skylder på termometeret for dette. Videre mener hun at termometeret er noe dyrt, men medgir samtidig at det er verdt prisen.

  • Raskt
  • Enkelt å bruke
  • Ferdigsignalet kan slås av
  • Mangler minnefunksjon
89

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Oktober 2018
Experttest av Braun NTF 3000

Webhallen
Kundrecensioner av Braun NTF 3000

Made for Mums
Experttest av Braun NTF 3000