0 100 93 1

Test: Braun KF 7020 - En praktisk kaffetrakter med spesialutformet glasskanne

Prisklasse: Budsjett Dryppestopp: Ja Effekt: 1 000 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Ja Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,5 liter Kanne: Glasskanne

Kannen rommer 1,5 liter, noe som tilsvarer omtrent 12 kopper kaffe. Den er det Braun kaller en AromaCarafe, som er spesielt utformet for å holde lenger på kaffens varme og aromaer. Hvis du bare skulle trenge en liten mengde kaffe, er det en spesiell innstilling for 1–4 kopper som skal gi kaffen samme smak som en full karaffel.

Denne bryggeren har ingen innebygd kaffekvern, men du kan velge mellom tre forskjellige styrker på kaffen. Hvis du vil effektivisere morgenrutinen din noe, har bryggeren en 24-timers timer som gjør det veldig enkelt å ha kaffen klar om morgenen uten større anstrengelser.

(mellanrubrik)

Denne kaffetrakteren får gode vurderinger fra Råd & Rön. Den får pluss for hvor godt den holder kaffen varm ved brygging av en full kanne. Men framfor alt får den veldig høye poeng for hvor enkel den er å håndtere, for eksempel når det gjelder å fylle på vann og kaffe, og å håndtere filterholderen.

Det største minuspunktet er energiforbruket, som Råd & Rön mener er for høyt. Totalt sett får kaffesmaken god vurdering, men fylden og syrligheten får ikke mer enn middels høye karakterer. Bryggetiden trekker også ned totalvurderingen noe.

  • Enkel å håndtere
  • Automatisk avstenging
  • God smak på kaffen
  • Ikke veldig energieffektiv
  • Lang bryggetid
93

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - november 2018
Experttest av 18 kaffebryggare