0 100 90 1

Test: Braun FX3030 - Plass til både skål og kanne

Prisklasse: Budsjett Skålkapasitet: 2 liter Effekt: 600 watt Hastigheter: 15 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 6,3 kg Høyde og bredde: 39 x 37 cm

Med FX3030 har Braun fokusert på nytten i det å kunne gjøre flere ting med samme maskin. Den har et såkalt "side by side"-system, der det i tillegg til en skål på 2 liter også er plass til en mindre krukke på 0,75 liter. Disse kan dessverre ikke kjøres samtidig, men kannen eller skålen må kjøres en om gangen.

Maskinen har hele 15 hastigheter samt en pulsfunksjon å velge mellom. Det medfølger syv forskjellige tilbehør, inkludert ulike typer skiver til riving og skiving, samt en sitruspresse og en juicepresse. FX3030 har såkalt silent technology for å være så stille som mulig i drift.

Verdsatt av kundene

FX3030 får mye ros fra kjøperne. Blant annet verdsetter de hvor godt den fungerer, og det faktum at den er som en multifunksjonsmaskin. Kundene opplever den også som lett å oppbevare og svært slitesterk.

Blant de som ikke bare er positive, nevnes det at maskinen ikke har noen oppbevaringsplass for tilbehøret, noe som gjør den mindre praktisk. Det er heller ikke alle som liker det faktum at det ikke er mulig å ha både skålen og kannen montert samtidig.

  • Plass til to skåler
  • Mange hastigheter
  • Flere medfølgende tilbehør
  • Ikke mulig å bruke både skål og kanne samtidig
  • Ingen oppbevaringsplass for tilbehør
90

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon.co.uk
Kundrecensioner av Braun FX3030

Amazon.de
Kundrecensioner av Braun FX3030

Amazon.co.au
Kundrecensioner av Braun FX3030