Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Mellomklasse Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 9 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 12 timer Ladetid: 4 timer Vekt: 0,66 kg

Denne høyttaleren er i høyeste grad utformet for å gi best mulig lydopplevelse. Den interne teknologien gjør at lyden spres 360 grader, slik at du hører like godt uansett hvor du står i forhold til høyttaleren. I den tilhørende mobilappen kan du koble sammen flere høyttalere for bedre lyd eller for å få stereolyd.

Oppå høyttaleren er det en såkalt multifunksjonsknapp, som blant annet lar deg styre telefonens taleassistent direkte fra høyttaleren med den innebygde mikrofonen. Den er vanntett og har AUX-inngang. Batterilevetiden er 12 timer, som er fullt godkjent.

Får lett riper

SoundLink Revolve får i en test hos What HiFi? ros for at den leverer et godt lydbilde for størrelsen. Testeren mener også at den har god funksjonalitet, for eksempel med hensyn til knappene, og at den har et godt design.

Testeren mener imidlertid at enkelte av SoundLink Revolves konkurrenter har en litt mer detaljert lyd, og han mener også at høyttaleren ikke er spesielt slitesterk, da den får riper under testen. (Bose mener at den skal tåle enkelte sammenstøt uten å bli ødelagt.)

  • God lydfordeling
  • God batterilevetid
  • Vanntett
  • Noe liten rekkevidde
83

Disse testene har vi gjennomgått

What HiFi - februari 2019
Experttest av Bose SoundLink Revolve