0 100 84 1

Test: Bose QuietControl 30 - Støyreduserende

Kategori: In-ear Følsomhet: Ikke oppgitt Frekvensområde min./maks.: Ikke oppgitt Trådløs rekkevidde: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 10 timer Ladetid: 3 timer

Disse hodetelefonene har aktiv støyreduksjon, som også er justerbar for å passe til akkurat dine behov. Hvis du for eksempel sitter på en flyplass, kan du dempe denne funksjonen noe, slik at du ikke går glipp av viktige meldinger. QuietControl 30 har innebygd NFC for å lette sammenkoblingen.

Hvis du skulle ønske det, er det også mulig å koble to par hodetelefoner til samme enhet via Bose Connect-appen, slik at du og en venn kan lytte til musikk fra en og samme mobil. I appen kan du også gjøre forskjellige innstillinger på hodetelefonene.

God utforming

QuietControl 30 får 7 av 10 i karakter fra Mobil. De synes at batterilevetiden er bra, og at hodetelefonenes utforming med en elastisk bøyle rundt halsen er godt gjennomtenkt og gjør dem behagelige å bruke. De synes også at lyden er generelt god.

De mener imidlertid at QuietControl 30 sliter med enkelte diskanttoner, og telefonlyden oppleves som kasseaktig. Støyreduksjonen synes de fungerer generelt bra. De mener imidlertid ikke at hodetelefonene klarer å stenge all lyd ute, og de forteller om en slags kunstig støy som alltid er i bakgrunnen. Mobil stiller også spørsmålstegn ved prislappen.

  • Meget god batterilevetid
  • Mobilapp
  • Støyreduksjon
  • Høy pris
  • Lyden er ikke den beste
84

Disse testene har vi gjennomgått

Mobil - februari 2017
Experttest av Bose QuietControl 30