0 100 93 1

Test: Bose QuietComfort 35 II - Still inn støyreduksjonen etter ønske

Disse hodetelefonene kan automatisk justere støyreduksjonen, men du kan også stille den inn selv i tre trinn. Det finnes en multifunksjonsknapp som kan brukes til å aktivere taleassistenten på telefonen din. Batteriet varer i 20 timer, og en hurtigladning på 15 minutter gir 2,5 timers spilletid.

Med Bose Connect-appen kan du gjøre lydinnstillinger på hodetelefonene, og du kan også koble to Bose-hodetelefoner til samme lydkilde. Hodebøylen er kledd i alcantara, en syntetisk fibermateriale, og øreputene er laget av syntetisk proteinlær for maksimal komfort.

Er det verdt å oppgradere?

M3 har gjort en test av 14 modeller av støyreduserende hodetelefoner, og QuietComfort 35 II havner på delt andreplass. De kaller dem noen av de mest komfortable hodetelefonene på markedet. M3 beskriver dem også som brukervennlige og lyden som veldig bra.

Minuspunktene er få, men M3 mener at forskjellene fra den første utgaven av QuietComfort 35 er svært små, og at det kanskje ikke er noen poeng å oppgradere. Og selv om de mener at lyden er god, mener M3 samtidig at det er synd at Bose ikke har gjort noen større forbedringer av lyden, som M3 mener er nesten identisk som på forgjengeren.

  • God lyd
  • Lang batterilevetid
  • God komfort
  • Ingen store forskjeller fra forgjengeren
93

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - oktober 2018
Experttest av Bose QuietComfort 35 II

M3
Experttest av 14 trådlösa hörlurar