0 100 82 1

Test: Bosch WTW85L48SN - Kan tørke små mengder veldig raskt

Type: Varmepumpetrommel Mating: Frontmatet Energiklasse: A++ Kapasitet: 8 kg Lydnivå: 65 dB Mål: 84,2 x 59,9 x 59,8 cm Vekt: 50,1 kg

Hvis du ikke trenger å tørke mer enn en liten mengde klær, kan denne tørketrommelen ha klærne dine tørre på bare 40 minutter. For sensitive plagg er det et såkalt SensitiveDry-system, der varm luft strømmer inn fra alle sider og trommelen vender klærne forsiktig.

Selvrensende kondensator er så godt som standard på moderne tørketromler, og WTW85L48SN er intet unntak. Hele tørketrommelen er bygget for å opprettholde energiklasse A++, også når maskinen har noen år på nakken.

Imponerer ikke testerne nevneverdig

Råd & Rön gir denne tørketrommelen en relativt lav vurdering – 51 av 100. Det som trekker karakteren mest opp, er energiklassen, der Råd & Rön måler energiforbruket både med bomullsplagg og syntetiske plagg, og hvor skrukkete klærne er etter tørking.

Tørketrommelen får lavest mulig karakter når det gjelder lengden på programmene, hvor jevnt den tørker bomullsplagg, og hvor lett det er å fylle og tømme maskinen. Den får også minus i margen for ting som kondensatorens effektivitet, hvor enkelt det er å velge programmer, og lydnivået.

  • Hurtigprogram for små mengder
  • Selvrensende kondensator
  • Lange programmer
  • Ujevn tørking
  • Oppleves som høylytt
82

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - september 2019
Experttest av 30 torktumlare