0 100 92 1

Test: Bosch WAXH2E0LSN - Velbygd vaskemaskin som er fullpakket med funksjoner

Prisklasse: Premium Type: Frontmatet Energiklasse: C Kapasitet: 10 kg Lydnivå: 48 dB Sentrifugehastighet: 1 600 rpm Mål: 84,8 x 59,8 x 59 cm Vekt: 83 kg

Bosch WAXH2E0LSN er en vaskemaskin som er fullpakket med smarte funksjoner, og som nesten er helt selvgående. For det ene har den WiFi-tilkobling, og du kan kontrollere den med en mobilapp. Der har du blant annet en hurtigstartveiledning som hjelper deg med å velge nøyaktig riktig program for det du vasker akkurat nå.

Maskinen har også et system som heter iDos, som automatisk doserer vaskemiddel og velger vannmengde i henhold til mengden tøy du har lagt i. Du får også en spesiell funksjon for å vaske av vanskelige flekker, som for eksempel fett og rødvin. Som med mange andre Bosch-maskiner er det et 30-minutters hurtigprogram og mulighet for å forkorte de lengre programmene med opptil 65 %.

Mange funksjoner, men kanskje for mange?
Bosch WAXH2E0LSN må se seg slått av bare to andre vaskemaskiner i Råd & Röns store test. Noe av det som stikker ut, er hvor godt sluttresultatet blir, og hvor godt maskinen sentrifugerer. Også de som har kjøpt den, er veldig fornøyd med den, blant annet på grunn av byggekvaliteten, lydnivået og alle funksjonene.

Råd & Rön er desto mindre imponert over støynivået i forbindelse med sentrifugering samt skyllingen av tøyet. De mener også at symbolene på kontrollpanelet ikke er altfor enkle å forstå seg på. Blant kundene er det ikke mange som har noe å klage på, men noen synes det er vanskelig å få til WiFi-forbindelsen, og at det er litt for mange programmer å velge mellom.

  • WiFi-tilkobling
  • Praktisk doseringsteknologi
  • Høy kapasitet
  • Høylytt sentrifugering
  • WiFi-forbindelsen kan være vrien
92

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön
Experttest av 74 tvättmaskiner

Elgiganten
Kundrecensioner av Bosch WAXH2E0LSN