0 100 93 1

Test: Bosch MUM48R1 - Beste budsjettkjøkkenassistent

Ikke bare for pisking og elting

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Budsjett Kapasitet: 3,9 liter Effekt: 600 watt Antall hastigheter: 4 Turbo/pulsfunksjon: Ja Størrelse (B): 30,5 cm Størrelse (H): 26,5 cm Størrelse (D): 26,5 cm Vekt: 4.7

Bosch MUM48R1 har et nokså beskjedent utvalg av hastigheter, ettersom den bare har 4 å velge mellom. Den har imidlertid en pulsfunksjon, og motoren har en effekt på 600 watt, som er fullt godkjent. Maskinen har også en solid bolle på 3,9 liter. Størrelsen er relativt kompakt, men vekten på 4,7 kg er ikke ubetydelig.

Denne maskinen kan imidlertid ikke bare brukes som kjøkkenassistent. I tillegg til at det følger med en grovvisp, en ballongvisp og en eltekrok, inngår også en innsats og noe tilbehør som gjør at du kan bruke maskinen som en foodprosessor. I denne modusen kan den blant annet rive og skive grønnsaker.

Smart og brukervennlig

Kjøpernes gjennomsnittsvurdering av denne maskinen er høy. Den får blant annet ros for hvor godt den fungerer, og for den kompakte størrelsen. Maskinen beskrives som enkel å bruke og allsidig med sitt utvalg av tilbehør.

Blant minuspunktene nevnes det at ledningsoppbevaringen er så som så, og noen opplever også at den ikke får med seg alt melet i bollen ved elting av deig. Det fortelles også at den er noe høylytt, og at vispene kommer borti bollen når du folder opp vispeenheten, noe som kan føre til at bollen tipper framover.

Dette produktet blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Stor bolle
  • God effekt,
  • Kan brukes som foodprosessor
  • Noe tung
  • Oppleves som høylytt av noen kjøpere
93

Disse testene har vi gjennomgått

Elgiganten
Kundrecensioner av Bosch MUM48R1