0 100 90 1

Test: Bosch MCM3110W - Liten og effektiv

Prisklasse: Budsjett Skålkapasitet: 2,3 liter Effekt: 800 watt Hastigheter: 2 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 3 kg Høyde og bredde: 37,5 x 22 cm

Bosch MCM3110W har en motor med effekt på 800 watt, som skal være tilstrekkelig for de fleste oppgaver. MCM3100W har to forskjellige hastigheter samt en pulsfunksjon, som stilles inn med en bryter på forsiden. Foodprosessoren har gummiføtter, slik at den ikke skal gli rundt under bruk.

Det følger med tre forskjellige tilbehør: en vendbar raspeskive, en vendbar skjæreskive og en universalkniv. Alt tilbehøret er BPA-fritt og kan vaskes i oppvaskmaskin. For enklere oppbevaring får alt tilbehøret plass i beholderen.

Kundene er fornøyd
Kundenes vurdering av denne foodprosessoren er generelt høy. Den får blant annet ros for å være veldig plasseffektiv og brukervennlig. At tilbehøret kan vaskes i oppvaskmaskin, får også et pluss i margen.

Det er imidlertid ikke alle som er helt fortrolige med den vendbare raspeskiven, da den enten kan rive veldig grovt eller veldig fint. Noen kjøpere hadde gjerne sett at det fantes en mellomting. Ikke alle setter pris på at det bare er to hastigheter, og noen opplever foodprosessoren som veldig høylytt.

  • Maskinvaskbare deler
  • God effekt
  • Plasseffektiv
  • Bare to hastigheter
  • Oppleves som høylytt av enkelte kunder
90