0 100 85 1

Test: Björn Axén Cool Silver Shampoo - Pleiende og hurtigvirkende

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Mellomklasse

Björn Axén Cool Silver Shampoo er en sjampo som ikke bare rengjør og behandler håret, men som samtidig forebygger elektrisk hår med sin antistatiske effekt. Den inneholder også pleiende hveteprotein og honningekstrakt som bidrar til å gi fuktighet og rengjøre håret og hodebunnen din. Sjampoen gir i tillegg UV-beskyttelse.

Bladet Mama gir denne sølvsjampoen gode anmeldelser - fire av fem - og berømmer den blant annet for den gode effekten den gir. Erfaringen deres tilsier at sjampoen nøytraliserer gule toner allerede etter en til to vask. De mener også at den farger godt med direkte resultat og har en god duft.

De fleste er fornøyd

Blant kundene er de fleste positive. Sjampoen får skryt for hvor bra den fjerner gule toner, og for den gode lukten. Den får også plusspoeng for at den gir umiddelbare resultater.

På tross av dette er det også enkelte som ikke er fornøyd, mest fordi produktet ikke fungerer som lovet på håret deres. Det er også noen som nevner at man bør bruke hansker om man vil unngå at sjampoen farger av når man bruker den.

  • Raskt resultat
  • Pleiende
  • UV-beskyttelse
  • Fungerer ikke for alle
85

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Mars 2019
Experttest av Björn Axén Cool Silver Shampoo

Mama - augusti 2017
Experttest av sju silverschampon