0 100 92 1

Test: Biotherm Lait Solaire - Med mikrofloraekstrakt

Produkt: Solkrem Solfaktor: 15 Volum: 200 ml Forpakningstype: Flaske Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Sensitiv Anti-aging: Ja Vannbestandig: Nei

Mange av Biotherms produkter, inkludert dette, inneholder ekstrakter fra thermalplankton, en type mikroflora som har egenskaper som tilfører huden pleie. Ekstraktet beroliger huden og gir naturlig beskyttelse mot aldring.

Solkremen gir beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling og er helt fri for parabener. Den virker fuktighetsgivende for huden og motvirker tegn på aldring. Den er best egnet for sensitive hudtyper og er beregnet for både kropp og ansikt. Dessverre er den ikke vannbestandig.

Trenger fint inn i huden

Denne solkremen får høye gjennomsnittsvurderinger fra kjøperne. Den får pluss for at den har en frisk duft, og for at den trenger godt inn i huden. De fleste kunder opplever også at den fukter huden veldig bra.

Minuspunktene er få, men noen synes denne solkremen er en anelse dyr. Og selv om produktet i seg selv fungerer bra, er det en del som hadde foretrukket at solfaktoren var høyere, da dette hadde gjort produktet mer anvendbart.

  • Frisk duft
  • Pleier huden
  • Anti-aging
  • Ikke vannbestandig
  • Noe dyr
92

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Influenster
Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire