0 100 85 1

Test: Bionaire BTF002X - Pent design, men for støyete

Produkt: Vifter Kategori: Gulvvifte Antall hastigheter: 3 Watt: 35 Kabellengde: Ikke oppgitt Oscillering: Ja Lydnivå: 63 dB Fjernkontroll: Ja

Akkurat som for mange andre vifter i denne prisklassen medfølger en fjernkontroll, og fjernkontrollen til nettopp denne modellen er lett å håndtere og relativt nedstrippet med bare fem knapper. Disse styrer blant annet viftehastighet, timer og oscillering.

Det er for øvrig tre hastigheter å velge mellom, og lydnivået på den høyeste av dem er 63 dB. Timeren kan stilles inn på opptil åtte timer, og det er også en vifteinnstilling som er egnet for søvn. Hovedenheten er utstyrt med et LED-display.

Vurderes som høylytt

Totalt sett er kjøperne veldig fornøyd med denne viften. Funksjonaliteten får en del ros, og det samme gjør designet. Viften vurderes som lett å montere, og håndteringen får også et pluss, blant annet fordi alle funksjoner kan styres med fjernkontrollen.

Enkelte stiller imidlertid spørsmål ved hvor god byggekvaliteten er, spesielt når det gjelder foten, som noen synes er veldig skranglete. Generelt anses viften også for å være ganske støyende, selv ved laveste viftehastighet. Noen kunder bemerker også at belysningen på hovedenheten kan være forstyrrende når annet lys er av.

  • Fjernkontroll
  • Timer
  • Oscillering
  • Oppleves som noe høylytt
  • Plastaktig konstruksjonskvalitet
85