0 100 89 1

Test: Beurer FT 65 - Lampen varsler om forhøyet temperatur

Produkt: Febertermometer Måleområde: Øre Minnefunksjon: Ja Antall minneplasser: 10 Feberalarm: Ja Ferdigsignal: Ja Automatisk avslåing: Ja Min. temp: 34 °C Maks. temp: 43 °C

For at du skal unngå å bli sittende og vente unødvendig piper termometeret når det er klart. Skulle temperaturen være over 38 grader, lyser en rød lampe for å fortelle deg at temperaturen er forhøyet. Du kan lagre 10 forskjellige temperaturmålinger, og termometeret slår seg automatisk av etter bruk.

All informasjon vises på et LCD-display som tar opp mesteparten av håndtaket. I tillegg til å måle kroppstemperatur kan den også brukes til å måle temperaturen på for eksempel badevann eller velling. Om nødvendig kan termometeret også desinfiseres.

Ikke bare fornøyde kunder

Samlet sett får Beurer FT 65 høye karakterer av kundene. De synes blant annet at det er lett å bruke, at det er raskt til å ta temperaturen, og at lampen gjør det litt ekstra brukervennlig. Flere kjøpere beskriver det også som prisgunstig.

Det er imidlertid enkelte som påpeker at ferdigsignalet er litt vel høyt og ikke kan slås av. Noen forteller også at innstillingen av tid og dato ikke er helt enkel. Det er også delte meninger om hvor nøyaktig temperaturmålingen er. Noen er veldig fornøyd, mens andre mener at temperaturen ofte er feil og kan skifte mye.

  • Lampe som varsler om forhøyet temperatur
  • Minnefunksjon
  • Kan måle andre overflatetemperaturer
  • Ferdigsignalet kan ikke slås av
89

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

White Away
Kundrecensioner av Beurer FT 65

Clas Ohlson
Kundrecensioner av Beurer FT 65