0 100 97 1

Test: Bestways Lay-z Spa Palm Springs Airjet - Beste budsjettspabad

Smelter godt inn i utemiljøet

Produkt: Spabad Prisklasse: Budsjett Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 120 Antall plasser: 6 Volum (liter): 916 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 220–240 V Høyde: 71 cm Bredde: 196 cm Dybde: 196 cm Vekt i fylt tilstand: 696 kg

Mens mange moderne, oppblåsbare spabad ofte er enten svarte eller grå, har Lay-z Spa Palm Springs en fin, brun tone som gjør at det passer godt inn i utemiljøet, enten det er et tredekke eller gressplen.

Det har plass til opptil seks personer og er utstyrt med hele 120 jetdyser. Som andre modeller fra Bestways er det utstyrt med en timer for oppvarmingen, og med på kjøpet får du en pumpe, slik at du slipper å blåse opp badet manuelt.

Manglende belysning trekker karakteren ned

Palm Springs får veldig høy karakter i en test hos Decking Hero. Den høye karakteren skyldes blant annet det faktum at Palm Springs har et høyt antall jetdyser og et slitesterkt ytterhus. Testeren beskriver også badet som romslig.

Han påpeker imidlertid at det er ganske tungt når det er fylt med vann, og at dette gjør at man må tenke seg godt om når man plasserer det. Han savner også innebygd belysning, noe som er inkludert på litt dyrere modeller fra Bestways.

  • Fin "naturfarge"
  • Mange jetdyser
  • Romslig
  • Ingen innebygd belysning
97